Themabijeenkomst ‘De toekomst van het toerisme op Walcheren’

Door Eddy Heerschop op 6 november 2019

Op woensdagavond 20 november 2019 houden de drie Walcherse PvdA-afdelingen Veere, Vlissingen en Middelburg een gezamenlijke themabijeenkomst over natuur, recreatie, kustvisie en leefbaarheid. De bijeenkomst wordt gehouden in verenigingsgebouw Cittershof aan de Van Cittersstraat 64 te Sint Laurens en begint om 20:00 uur.

Met het thema is ‘De toekomst van het toerisme op Walcheren’ willen we in gesprek met onze leden over de gevolgen van toerisme op Walcheren. Met politieke dossiers als Waterpark Veerse Meer, het Nollebos én het nieuwe Marie Tak van Poortvliet museum ontstaat steeds vaker de discussie tot hoever we bereid zijn te gaan met het toerisme. Bereiken we langzamerhand de grenzen of zijn we die misschien al gepasseerd? Of hebben we het nodig vanwege onze economie en de werkgelegenheid?

De discussie zal worden afgetrapt met inleidingen van Vlissings PvdA-Statenlid Eddy Heerschop én Veers ondernemer Twan Vermeulen (camping De Pekelinge) en wordt geleid door Middelburgs partijgenoot Pim van Kampen. Voor meer achtergrondinformatie verwijzen we u onder andere naar de Zeeuwse enquête van het Kenniscentrum Kusttoerisme en het rapport ‘Waardevol toerisme’ van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur.

De toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Eddy Heerschop

Eddy Heerschop

“Ik ben Eddy Heerschop. Geboren en getogen Vlissinger. Werkzaam in de Zeeuwse industrie. Ik wil mij gaan inzetten voor: – Een duurzamere economie. – Een provincie waar vakmensen, arbeidsmigranten, laag en hoog opgeleide Zeeuwen kunnen wonen en werken in een groene, gezonde en veilige omgeving. – Waar mensen zeker kunnen zijn van een fatsoenlijk inkomen,

Meer over Eddy Heerschop