Gastles IMC Basis

Door Eddy Heerschop op 18 maart 2022

In het kader van IMC Basis mocht ik een gastles geven. IMC Basisis een lesprogramma waarin leerlingen uit groep 7 en 8 worden uitgedaagd om na te denken over hun toekomst. Wat past bij hen en waar liggen hun interesses? Als gastdocent les geven in debatteren en uitleggen wat het mooie vak van Zeeuws Statenlid inhoudt is ook leerzaam mijzelf. Dit is waar het om gaat: midden in de maatschappij staan.

Basisschoolleerlingen in Vlissingen in aanraking gebracht met de Zeeuwse Politiek. Kansengelijkheid is ook vertellen en laten zien wat er mogelijk is en dat politiek er toe doet. Ze hielden een goed en vooral leuk debat over een skatebaan in Vlissingen waarbij voor- en tegenstanders aan het eind van de dag een mooi compromis hebben bereikt.

Statenlid Eddy Heerschop

Eddy Heerschop

Eddy Heerschop

“Ik ben Eddy Heerschop. Geboren en getogen Vlissinger. Werkzaam in de Zeeuwse industrie. Ik wil mij gaan inzetten voor: – Een duurzamere economie. – Een provincie waar vakmensen, arbeidsmigranten, laag en hoog opgeleide Zeeuwen kunnen wonen en werken in een groene, gezonde en veilige omgeving. – Waar mensen zeker kunnen zijn van een fatsoenlijk inkomen,

Meer over Eddy Heerschop