Door Ralph van Hertum op 6 september 2016

Betere communicatie = overstap bus halen

In de Statenvergadering van 15 april 2016 is de PvdA-motie besproken over het busvervoer tussen Gent en Terneuzen. De PvdA heeft die motie teruggetrokken omdat gedeputeerde Harry van der Maas (SGP) een toezegging deed om werk te maken van een betere communicatie tussen de chauffeurs van De Lijn in Vlaanderen en Connexxion in Zeeland.

Wanneer reizigers nu laten weten dat een overstap gewenst is wordt dit via de centrale verkeersleidingen van beide bedrijven doorgegeven aan de chauffeurs. Omdat de communicatie indirect is worden reizigers geadviseerd om bij het instappen kenbaar te maken of zij moeten overstappen. Het systeem blijkt te werken, want de afgelopen maanden zijn er geen klachten binnengekomen van mensen die hun overstap misliepen.

Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik woon in Goes, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk. Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een

Meer over Ralph van Hertum