Nieuws

Breda-bus blijft

door Ralph van Hertum op 8 juli 2017

De Breda-bus blijft, in een bepaalde vorm, voor de komende acht jaar behouden. Die boodschap gaven Gedeputeerde Staten aan de PvdA-Statenfractie 7 juli jongstleden mee. Buslijn 19 tussen Hulst en Breda staat al enige tijd ter discussie vanwege een aantal voortdurende problemen. Vooral de leefbaarheid en het vervoeren van talloze studenten geeft de busverbinding waarde.

De problemen zitten vooral in files rondom Antwerpen en Breda. Daardoor loopt de bus veel vertraging op. Ook het niet kunnen plaatsen van de bus bij de stations van Antwerpen en Breda zit de buschauffeur meermaals dwars. Maar het doel is voor iedereen duidelijk: buslijn 19 moet blijven. Wordt vervolgd in september.

Statenlid Ralph van Hertum

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.