Door Ralph van Hertum op 13 september 2016

PvdA wil nog steeds busverbinding Zeeland – Dortmund

De PvdA-Statenfractie heeft vrijdag opnieuw gepleit voor een busverbinding tussen Zeeland en Dortmund. Gedeputeerde Harry van der Maas (SGP) valt de PvdA bij, maar de provincie Noord-Brabant ligt dwars.

Volgens Noord-Brabant is de busmaatschappij concurrerend ten opzichte van de eerder gemaakte afspraken met andere partijen. De PvdA denkt dat een busverbinding tussen Zeeland en Dortmund, die ook stopt in Breda, Tilburg en Eindhoven, eerder aanvullend werkt op de dienstverlening. De PvdA-Statenfractie in Noord-Brabant kijkt mee naar een oplossing.

De PvdA-Statenfractie van Noord-Brabant heeft hierover vragen gesteld aan het dagelijks bestuur van de provincie Noord-Brabant.

Antwoorden op Brabantse Statenvragen over buslijn tussen Domburg en Dortmund (13-09-2016)

Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik woon in Goes, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk. Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een

Meer over Ralph van Hertum