Hassan Akleem, onze nummer 9

Door Hassan Akleem op 23 januari 2019

Vandaag presenteren we Hassan Akleem, nummer 9 op de PvdA-lijst. Hassan woont in Schoondijke en is werkzaam bij personenvervoer Atax. Van huis uit is hij socialist en trots lid van de PvdA.

Hassan: ‘’Ik wil me inzetten voor verbeteringen in het klimaat en voor veranderingen op het gebied van energie en duurzaamheid. Daarnaast wil ik me inzetten voor ruimtelijke ontwikkelingen en voor de zekerheid van goed regionaal openbaar vervoer. Samen met de PvdA wil ik de plannen uit ons verkiezingsprogramma realiseren.’’ Het verkiezingsprogramma is hier te vinden.

Hassan: ‘’In een democratie is het onze morele verplichting dat wij allemaal gaan stemmen. Maak gebruik van je stem en kies voor integere, competente en enthousiaste kandidaten. Mensen die als volksvertegenwoordiger het juiste verschil kunnen maken. Kies 20 maart PvdA om zeker te zijn van een goed bestuur voor Zeeland.’’

Hassan Akleem

Hassan Akleem

Kandidaat nummer 9 uit Schoondijke: “In Zeeland moeten mensen zeker zijn van: – Fatsoenlijk vast werk en goed onderwijs. – Betaalbaar wonen en prettig samenleven. – Een groene, gezonde, en veilig omgeving. – Goede bereikbaarheid van onze steden en dorpen. – Een eerlijk en betrokken bestuur.”

Meer over Hassan Akleem