Anita Pijpelink genomineerd

14 januari 2021

De nominaties voor ‘Beste Bestuurder 2020’ zijn bekend. En wie staat daar tussen? Onze Anita Pijpelink, PvdA-gedeputeerde in Zeeland! Lokale en regionale volksvertegenwoordigers, bestuurders, secretarissen en griffiers hebben de lijst van genomineerden samengesteld (eerste ronde van deze verkiezing). Wie vonden ze uitblinken in het afgelopen jaar en waarom?

De nominatie is als volgt onderbouwd: “Gedeputeerde Anita Pijpelink wordt beschreven als betrokken en empathisch. Stemmers waarderen in haar haar vermogen om met een open houding het eerlijke verhaal te vertellen, ook wanneer dit lastig is. Intrinsiek gemotiveerd boekt zij voortgang op lastige dossiers.” Wie van de genomineerden zet de trofee van beste bestuurder op zijn of haar bureau? Dat bepaalt het publiek in een tweede stemronde. Iedereen kan via deze link stemmen.

Anita Pijpelink: “Ik ben er helemaal beduusd van! Ik vind het zo’n mooi compliment komend vanuit politiek en bestuurlijk Zeeland zelf. Ik probeer mezelf te zijn en te blijven als bestuurder en zet m’n kernkwaliteiten daarbij in en dat die zo gezien en gewaardeerd zouden worden had ik niet kunnen en durven inschatten. Ik ben er wat stil van en geniet van alle leuke en lieve reacties die ik nu binnenkrijg.”

Conny Miermans, voorzitter gewestelijke bestuur: “Het is zeker leuk wanneer je vanuit de Zeeuwse PvdA een genomineerde levert. Wij herkennen ons volledig in de mooie woorden die bij Anita’s nominatie horen. Een verdiende nominatie die ons trots maakt. We nodigen een ieder uit een digitale stem voor de ‘Beste Bestuurder 2020’ uit te brengen.”