1 mei 2013, Scheldetheater Terneuzen | Scheldetheater Terneuzen

Dag van de Arbeid

De Dag van de Arbeid wordt op 1 mei 2013 naar goed sociaaldemocratisch gebruik gezamenlijk gevierd in het Scheldetheater aan de Westkolkstraat 16 in Terneuzen.

Bij voldoende animo wordt er voor leden van de PvdA een werkbezoek georganiseerd aan de bouwwerf van de Sluiskiltunnel van 16:30 tot 18:00 uur met na afloop soep en broodjes in het Scheldetheater. Leden kunnen zich via pspvda@zeelandnet.nl aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees op tijd!

Vanaf 19:15 uur worden de deelnemers aan de 1 mei viering 2013 met koffie / thee en bolussen ontvangen in het Scheldetheater. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst 2 consumptiebonnen.

Om 19:30 uur heet spreekstalmeester Piet Hamelink allen welkom en licht kort het programma toe. Na het welkomstwoord van gewestelijk voorzitter Aty Harwijne volgt een toespraak van de Zeeuwse PvdA-gedeputeerde Ben de Reu.

Het koor Melange Rood verzorgt een muziekaal intermezzo waarna de Rode Roos 2013 door gewestelijk voorzitter Aty Harwijne wordt uitgereikt. De Tulpenactie 2013 voor de Stichting Suguru wordt toegelicht en de Gentse burgemeester Daniël Termont heeft een boodschap voor de Zeeuwse PvdA-ers.

Na een tweede muziekaal intermezzo door het koor Melange Rood levert Maikel Harte een bijdrage in de vorm van een bijzondere gesproken column. Na het gezamenlijk zingen van De Internationale met het koor Melange Rood wordt de viering van 1 mei 2013 afgesloten gevolgd door een informeel samenzijn.

De Partij van de Arbeid Zeeland hoopt u allen te mogen begroeten op 1 mei 2013 in het Scheldetheater in Terneuzen.