1 juli 2017, om 21:00, Ambachtscentrum Goes | Ambachtscentrum Goes

BBQ

Graag nodigen we je uit om samen het politieke jaar af te sluiten met een barbecue.

We hebben gekozen voor een informele avond om iedereen te kunnen bedanken voor zijn / haar bijdrage in het afgelopen jaar. Tevens willen wij een laagdrempelige gelegenheid bieden aan leden en niet leden om kennis te maken met de vele vrijwilligers, gemeenteraadsleden of Statenleden.

Vanaf 17:00 uur ben je welkom voor de barbecue in het Ambachtscentrum te Goes. Bij de Hollandsche Hoeve kan geparkeerd worden. Partners, kinderen en vrienden (ook niet-PvdA-leden) zijn welkom. De eigen bijdrage is voor leden € 7,50 en voor niet leden € 10,00.

Om te zorgen dat er voldoende eten en drinken is vragen we om uiterlijk 28 juni door te geven met hoeveel personen je komt. Indien je onaangekondigd komt is er uitsluitend vlees beschikbaar als er door onvoorziene omstandigheden afmeldingen zijn of als je dit zelf mee neemt natuurlijk! In het laatste geval is de eigen bijdrage gelijk om vooraf aanmelden te stimuleren.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar pvdactz@gmail.com en hierin je naam te vermelden en met hoeveel personen je komt.

Als niet-leden ter plaatse lid worden dan betalen ze ter verwelkoming de leden prijs. U krijgt hiervoor een volledig verzorgde avond inclusief eten en drinken in een mooie omgeving.

Als je eerder komt dan is er tot 16:30 uur de mogelijkheid om kennis te maken met diverse ambachten waar de mogelijkheid is om workshops te volgen of aankopen te doen (dit is op eigen kosten).

PvdA Campagne Team Zeeland