15 april 2015

Viering Dag van de Arbeid 2015

Na een dag werken vieren wij op 1 mei 2015 ’s avonds de Dag van de Arbeid! Het gewest Zeeland van de Partij van de Arbeid nodigt u van harte uit om deze dag naar goed sociaaldemocratisch gebruik gezamenlijk te vieren.

De 1-mei-viering zal plaatsvinden in het Heer Arendhuis aan de Torenring 46 in ‘s-Heer Arendskerke. U bent hier vanaf 19:00 uur van harte welkom. Om 19:15 uur zal het programma officieel worden geopend door gewestelijk voorzitter Aty Harwijne.

Annebeth Evertz, voorzitter van de PvdA-Statenfractie Zeeland, zal een lezing houden over de positie van werkende armen in Nederland en welke mogelijkheden de invoering van het basisinkomen kan bieden. Na de lezing is er de gelegenheid om met elkaar over dit thema in discussie te gaan.

De ‘Rode Roos 2015’ wordt uitgereikt aan een lid dat zich op bijzondere wijze achter de schermen heeft ingezet voor de Partij van de Arbeid in Zeeland.

Traditiegetrouw zingen wij samen ‘De Internationale’ en sluiten we de avond informeel af met een pubquiz onder leiding van Frank van Oorschot. De muzikale omlijsting van de viering wordt door Frans Kasander verzorgd.

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om vooraf een wandeling in de omgeving van ’s-Heer Arendskerke maken onder leiding van Statenlid Ralph van Hertum. Er zal om 17:30 uur worden vertrokken vanaf het Heer Arendhuis.

Om organisatorische redenen wordt het aanmelden bij het 1-mei-comité via pspvda@zeelandnet.nl of 06 – 34 83 62 72 zeer op prijs gesteld.

Graag tot 1 mei in het Heer Arendhuis in ’s-Heer Arendskerke!

Uitnodiging viering Dag van de Arbeid 2015