Door Ralph van Hertum op 16 april 2016

Sport verbroederd

Zaterdag 16 april 2016 was de PvdA te gast bij de start van de ZLM Roompot Tour in Goes. De wielerwedstrijd voor jongeren onder de 23 jaar bracht veel mensen op de been. De mensen in de binnenstad zagen onder anderen Ierse, Canadese en Spaanse renners voorbijkomen.

De provincie Zeeland draagt een klein bedrag bij aan de wielerronde. Een goede zaak om een aantal redenen. Zo trekken sportevenementen sporters en toeristen naar Zeeland. Zij doen aankopen, waar ondernemers weer van profiteren. Bovendien brengt sport mensen samen. Allerlei nationaliteiten maken kennis met Zeeland. De organisatie was goed geregeld en de renners maakten kennis met het Zeeuws weer: veel wind en bewolkt.

Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik woon in Goes, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk. Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een

Meer over Ralph van Hertum