Door Ralph van Hertum op 14 december 2015

PvdA blij dat Connexxion overvolle lijn 20 aanpast

De PvdA-Statenfractie is tevreden over het nieuws dat busbedrijf Connexxion de zondagavond dienstregeling van lijn 20 aanpast. De PvdA heeft de afgelopen tijd veel signalen ontvangen van studenten, die door een overvolle bus werden achtergelaten of nauwelijks konden staan in de zondagavondbus tussen Terneuzen en Goes. Daarom is het goed dat langere bussen worden ingezet.

Zondagavond rijdt tussen Terneuzen en Goes slechts elk uur een bus. Studenten, die in het weekeinde in Zeeuws-Vlaanderen zijn, willen met de zondagavondbus naar hun studentenstad terug. Doordat veel mensen tegelijk met de bus willen raakt de bus vol. De PvdA heeft daarom al lang gepleit voor langere bussen op de zondagavond van lijn 20. We zijn blij dat Connexxion aan de wens van de studenten gehoor geeft.

Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik woon in Goes, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk. Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een

Meer over Ralph van Hertum