Door Ralph van Hertum op 30 april 2016

Provinciale tunnel versierd

De provinciale fietstunnel tussen ‘s-Heer Arendskerke en Eindewege wordt door een lokaal initiatief onder handen genomen. Inwoners van de dorpen in de gemeente Goes maken van een koude en kille fietstunnel  een kunstzinnig project. De PvdA ondersteunt goede initiatieven vanuit de bevolking en hielp een dagje mee.

Twee enthousiaste vrouwen trekken het project. Ginny Rentmeester en Elisabeth Hijweegen gebruiken hun verbeelding en die van de inwoners om de fietstunnel te veranderen. In de koude meivakantie trotseerden vele vrijwilligers, jong en oud, weer en wind om te schilderen.

De provincie doet met een kleine bijdrage ook een duit in het zakje. Ook helpen bedrijven en instellingen om het project tot een succes te maken. Een mooi initiatief!

Schilderen fietstunnel 2016

Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik woon in Goes, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk. Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een

Meer over Ralph van Hertum