Nieuwjaarsbijeenkomst met Paul Depla

6 januari 2018


De PvdA organiseert op vrijdagavond 19 januari 2018 een combinatie van een Zeeuwse nieuwjaarsbijeenkomst en een politiek café in het Arsenaaltheater aan het Arsenaalplein in Vlissingen. De inleiders zijn Max van Tongeren van de Landelijke Werkgroep Europa en de Bredase burgemeester Paul Depla.

Max van Tongeren neemt ons mee in de lusten en lasten van arbeidsmigratie. Kan de Zeeuwse economie zonder arbeidsmigranten? Hoe is het gesteld met huisvesting, zorg en onderwijs voor arbeidsmigranten? Wat is de rol van de gemeente?

Daarna is het woord aan Paul Depla. Na de Tweede Kamerverkiezingen heeft hij op verzoek van het partijbestuur de PvdA een spiegel voorgehouden. Hij zal zijn analyse ‘Op de toekomst’ toelichten en met ons in gesprek gaan over de aanbevelingen die hij heeft gedaan.

Het programma begint 19:45 uur en duurt tot 21:15 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19:15 uur. Na afloop is er volop gelegenheid om informeel na te kaarten. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en de toegang gratis. Ook introducees zijn van harte welkom.