Door Ralph van Hertum op 26 januari 2017

Met CBK langs de kust

De PvdA Statenfractie bezocht woensdag 25 januari 2017 een aantal Zeeuwse kustplaatsen. Het Centrum voor Beeldende Kunsten (CBK) organiseerde een bustocht langs kustbebouwing in Zeeland en de PvdA ging graag mee.

De groep bezocht eerst Cadzand en daarna Breskens, Vlissingen, Vrouwenpolder en Renesse. Onderweg kregen de deelnemers uitleg over hoe de bebouwing aan de kust werkt en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Op het laatste vertelde ontwikkelaar Matthijs Zeelenberg over Brouwerseiland.

De Statenfractie maakt zich zorgen over de kustbebouwing bij het Nollebos en het Brouwerseiland. De nieuwe Zeeuwse Kustvisie spreekt van geen nieuwe projecten aan de Zeeuwse kust, alleen renovatie en vernieuwing van bestaande recreatievoorzieningen. Een visie waar de PvdA zich in kan vinden.

Statenlid Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik woon in Goes, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk. Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een

Meer over Ralph van Hertum