Door Corina van der Vliet op 7 februari 2020

De marinierskazerne

Een dik vet dossier. Een dossier met getekende overeenkomsten. Een dossier met foto’s waar trots handtekeningen onder afspraken worden gezet. De marinierskazerne komt naar Zeeland! Naar Vlissingen. Ter versterking van onze Zeeuwse economische structuur en de werkgelegenheid. Een kazerne met een positief effect voor onze provincie die niet in geld is uit te drukken.

En dan nu wordt twijfel gezaaid over de daadwerkelijke komst. Ongeloof. Dat kan toch niet waar zijn?

Bij tegenslagen, nieuwe inzichten of andere behoeften, ga je samen op zoek naar de oplossingen. Tijdig, open en transparant. Dit altijd met de komst van de kazerne als drijfveer. Als je écht iets wil dan zijn er altijd oplossingen.

Wij als PvdA houden vast aan dat vertrouwen. Dat is in deze tijd van geruchten, halve waarheden en zoeken naar oneigenlijke argumenten best lastig. Daar zijn wij eerlijk in. Daarom is het belangrijk met elkaar in gesprek te blijven. Elkaar in de ogen kijken.

Het is goed dat we als Provinciale Staten, unaniem, een sterk signaal naar de Staatssecretaris afgeven. Wij zijn als PvdA trots op deze eensgezindheid. Een gezamenlijk krachtig gebaar. Als PvdA ondersteunen we de inhoud van deze brief.

Zeeland is er klaar voor. Vlissingen is er klaar voor. Mariniers, wees welkom! Zeeland zal jullie positief verrassen.

Corina van der Vliet (fractievoorzitter)

Corina van der Vliet

Corina van der Vliet

“Ik ben Corina van der Vliet-Hart, 52 jaar, getrouwd en moeder. Ik woon in Zierikzee en werk bij de gemeente Kapelle. Gericht op samenwerking, sociaal en enthousiast. Hobby’s zijn wandelen, kijken naar sport en vind ik het leuk om te schrijven. • Iedereen is welkom in Zeeland. • Jongeren groeien met plezier op. • Onbebouwde

Meer over Corina van der Vliet

Waar ben je naar op zoek?