Door Ralph van Hertum op 8 juli 2017

Breda-bus blijft

De Breda-bus blijft, in een bepaalde vorm, voor de komende acht jaar behouden. Die boodschap gaven Gedeputeerde Staten aan de PvdA-Statenfractie 7 juli jongstleden mee. Buslijn 19 tussen Hulst en Breda staat al enige tijd ter discussie vanwege een aantal voortdurende problemen. Vooral de leefbaarheid en het vervoeren van talloze studenten geeft de busverbinding waarde.

De problemen zitten vooral in files rondom Antwerpen en Breda. Daardoor loopt de bus veel vertraging op. Ook het niet kunnen plaatsen van de bus bij de stations van Antwerpen en Breda zit de buschauffeur meermaals dwars. Maar het doel is voor iedereen duidelijk: buslijn 19 moet blijven. Wordt vervolgd in september.

Statenlid Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

Ralph van Hertum

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik woon in Goes, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk. Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een

Meer over Ralph van Hertum