2 september 2015

Anita Pijpelink is de nieuwe fractievoorzitter

De Zeeuwse PvdA-Statenfractie heeft dinsdagavond 1 september 2015 Anita Pijpelink unaniem verkozen tot nieuwe fractievoorzitter. Zij volgt Annebeth Evertz op die stopt met haar Statenlidmaatschap. De gedeputeerde en het gewestelijk bestuur staan achter deze keuze en wensen Anita Pijpelink veel succes toe.

Anita Pijpelink: “Sinds gisteravond mag ik mijzelf fractievoorzitter noemen van de Statenfractie van de PvdA. Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar met het vertrouwen dat de fractie in mij heeft uitgesproken. Als new kid on the block ervaar ik het als een eer om de rol van fractievoorzitter op me te nemen. Natuurlijk heb ik nog veel te leren, maar ik weet me omringd door vele mensen binnen en buiten de fractie die me zullen bijstaan met hun kennis en ervaring. Dat is een fijne gedachte. 

Samen met de fractieleden en met onze gedeputeerde zal ik me in Provinciale Staten blijven inzetten voor de vragen, zorgen en dilemma’s van Zeeuwen, die onze aandacht verdienen. Voor wie het goed is dat wij als sociaaldemocratische partij ons hard maken en voor hen het verschil gaan maken.”

Anita Pijpelink en Annebeth Evertz (01-09-2-15) 2
Anita Pijpelink (l) en Annebeth Evertz (r)