1 mei 2016, om 15:00, FiZi Zierikzee | FiZi Zierikzee

Viering Dag van de Arbeid 2016

Zondag 1 mei 2016 is het de Dag van de Arbeid! Het gewest Zeeland van de Partij van de Arbeid nodigt u van harte uit om deze dag naar goed sociaaldemocratisch gebruik gezamenlijk te vieren.

De 1-mei-viering zal ’s middags plaatsvinden in de foyer van het Filmtheater Zierikzee (FiZi) aan het Kerkhof 3 in Zierikzee. U bent hier vanaf 14:30 uur van harte welkom. Om 15:00 uur zal het programma officieel worden geopend door gewestelijk voorzitter Bob van Schuylenburch.

Joyce Bommer, voorzitster van de PvdA-raadsfractie Kapelle en docente NT2, zal een lezing houden over statushouders, nieuwkomers en werk. Na de lezing is er de gelegenheid om met elkaar over dit onderwerp in discussie te gaan.

De Rode Roos 2016 wordt uitgereikt aan een lid dat zich op bijzondere wijze achter de schermen heeft ingezet voor de Partij van de Arbeid in Zeeland.

Traditiegetrouw zingen wij samen De Internationale en sluiten we de middag informeel af met een pubquiz onder leiding van quizmaster Ralph van Hertum.

Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om vooraf een stadswandeling door Zierikzee te maken onder leiding van gids Daan van der Wekken. Er zal om 13:30 uur worden vertrokken vanaf het FiZi.

De toegang is gratis en introducees zijn van harte welkom. Om organisatorische redenen wordt het aanmelden bij het 1-mei-comité via pspvda@zeelandnet.nl zeer op prijs gesteld.

Wij hopen u allen 1 mei in het FiZi in Zierikzee te mogen begroeten!