4. Ralph van Hertum

Kandidaat nummer 4 uit ‘s-Heer Hendrikskinderen:

“Mijn naam is Ralph van Hertum. Ik ben 27 jaar oud, woon in ’s-Heer Hendrikskinderen, sport graag en ben afgestudeerd historicus. Jongeren worden in de politiek onvoldoende vertegenwoordigd. Daarom vind ik verjonging en vernieuwing van politieke vertegenwoordigers belangrijk.

Zeeland vergrijst en ontgroent in een rap tempo. Dit biedt ook nieuwe kansen. Ik wil er voor zorgen dat jonge mensen een mooie toekomst hebben in Zeeland. Werk, onderwijs, goede uitgaansgelegenheden en betrouwbaar openbaar vervoer zijn speerpunten voor de toekomst van jongeren in Zeeland.

Daarnaast vind ik de PvdA-idealen waardevol. Democratie, duurzaamheid, rechtvaardigheid, solidariteit en vrijheid zijn de vijf kernwaarden van de PvdA. Mijn politieke afwegingen koppel ik aan deze waarden.

Graag verneem ik jullie opvattingen over wat er in Zeeland speelt en gaat spelen.”

 

Individueel beeld in de file

door 4. Ralph van Hertum op 2 februari 2015

Mensen worden steeds individueler. Afgelopen week reisde ik meermaals met de auto naar Leiden. In de talloze files viel veel op, vooral dat bijna alle auto’s waren gevuld met slechts één persoon. De automobilisten turen door hun beslagen autoraam. Links en rechts rijden andere mensen stapvoets langs hen. Naast de chauffeur is een lege stoel.

lees verder »

Zeeuwse bussen leeg? Niet op zondagavond!

door 4. Ralph van Hertum op 1 januari 2015

Het openbaar vervoer in Zeeland moet maatwerk zijn. Afgelopen zondagavond was dat niet het geval. De PvdA Zeeland heeft bedenkingen bij de te volle studentenbussen van Terneuzen naar Goes. Zondag rijdt slechts een maal in het uur een bus tussen Terneuzen en Goes. Dit tot grote ontevredenheid van studenten die in het weekeinde in Zeeland

lees verder »