Nieuws

Met CBK langs de kust

door Ralph van Hertum op 26 januari 2017
De PvdA Statenfractie bezocht woensdag 25 januari 2017 een aantal Zeeuwse kustplaatsen. Het Centrum voor Beeldende Kunsten (CBK) organiseerde een bustocht langs kustbebouwing in Zeeland en de PvdA ging graag mee.

De groep bezocht eerst Cadzand en daarna Breskens, Vlissingen, Vrouwenpolder en Renesse. Onderweg kregen de deelnemers uitleg over hoe de bebouwing aan de kust werkt en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Op het laatste vertelde ontwikkelaar Matthijs Zeelenberg over Brouwerseiland.

De Statenfractie maakt zich zorgen over de kustbebouwing bij het Nollebos en het Brouwerseiland. De nieuwe Zeeuwse Kustvisie spreekt van geen nieuwe projecten aan de Zeeuwse kust, alleen renovatie en vernieuwing van bestaande recreatievoorzieningen. Een visie waar de PvdA zich in kan vinden.

Statenlid Ralph van Hertum

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.